Mandag allerede?! Her går det jammen meg unna, gitt! For min del er det nok kanskje spesielt i forbindelse med disse blogginnleggene mine, at jeg først legger merke til hvor raskt dagene innimellom faktisk forsvinner. Fordelen for meg må jo eventuelt være at jeg nærmest sitter igjen med en slags type «unnskyldning» (les: blogg), som gjør meg mer bevisst på alt som har skjedd, og som gjør at jeg sitter og tenker og mimrer litt tilbake i etterkant også – slik som nå ….
Helgen for vår del har bare vært utrolig gøy! På lørdag hadde jeg som tidligere nevnt tenkt meg ut på en lengre fjelltur sammen med tante, men siden hun litt spontant valgte å reise på hytta sammen med mamma og pappa (les: for en prioritering), og regnet i tillegg bare bøttet ned utenfor, så droppet jeg det også (les: enda en god prioritering), og tok meg heller noen avslappende timer litt for meg selv her hjemme i stedet. Gøran og broremann Runar var så flinke til å holde på utendørs, og jobbet i flere timer på siste finishen av prosjektet vårt «utvidet gårdstun og større p-plass». Kan tro det ble fint! Gleder meg til å vise dere bilder i kommende blogginnlegg.

I går klokka 15.30 gikk startskuddet for den felles bursdagsfeiringen som jeg og Gøran arrangerte for store deler av familien vår. Selskapet hadde vi for anledning fått lov til å holde hjemme hos mamma og pappa i «Rudlå», og kan tro at nok spesielt jeg var takknemlig for akkurat det. Livet med tvangstanker og «støv på hjernen» er neimen ikke alltid like lett, og noen ganger så kan både ulike settinger, men også setninger fra andre («er hun redd for folk, eller») være svært så sårende og ødeleggende for et enkelt individ. Derfor er jeg så ufattelig glad for å ha akkurat disse menneskene her rundt meg, som faktisk bryr seg, som bakker meg opp, og som til enhver tid alltid prøver å hjelpe til så godt som de overhodet har mulighet til. Drømmen er jo selvfølgelig å en dag bare kunne ønske alle sammen hjertelig velkommen hjem til oss, og være helt avslappet og rolig i akkurat disse settingene her.

Anyways ….. siden jeg og Gøran stod for selve matlagingen i går (det skulle jo bare mangle, som mamma ofte sier), var det pizza som stod på menyen. Enkelt, greit og alltid en sikker vinner for både store og små. Til dessert hadde vi hjemmelaget suksesskake a`la Alli (kjempegod og kjempefin – dersom mamma ikke hadde mistet den i gulvet og krasjet hele looken), i tillegg til en ganske så smakfull (om jeg får si det selv) sjokoladekake som jeg hadde laget selv. Oppskriften fant jeg inne på det søte liv sine nettsider, her har de så mye godt, og kommer i et eget blogginnlegg litt senere i uken.

Gårsdagens feiring var bare helt topp, og av og til så må jeg faktisk bare tvinge meg selv til å stoppe litt opp, og bli litt mer bevisst på alt det fine og gode som faktisk finnes her rundt meg. Tenk å måtte våkne opp til en dag hvor man angrer seg bittert på at man ikke var mer takknemlig, og satt mer pris på menneskene rundt seg, når det faktisk var for sent.

Håper dere har det bra! Ønsker alle en fortsatt fin og høstrik oktoberdag ♥.


Feiring

2 Comments on Bursdagsfeiring

  1. For eit kjekke dag, tross i at kaka datt i golvet. Både Alvilde si kake og di var kjempegoe + pizza som Gøran stod for. Dei to småjentene våre var så veldig fint pynta i kjole og nye tøffe gulll/sølvsko. Med fletter og ein liten hestehale på Norah og Sofie var dei to bare så nydelige.
    Velidg fint par dokke óg Sissel og Gøran.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *