Etter langt om lenge og lengre enn langt …. Da er jeg E N D E L I G klar for å vise dere resultatet av flere ukers iherdig jobbing. De 4 visningsboligene som jeg fikk i oppdrag å møblere for Block Watne en drøy måned tilbake i tid, har jammen vært gøy, men også svært krevende til tider, kanskje spesielt med tanke på den korte «deadlinen». På fredag sist uke kunne jeg endelig puste lettet ut, senke skuldrene noen hakk, og si meg GODT fornøyd med det endelige resultatet. I helgen (lørdag og søndag) ble det holdt visning i samtlige av boligene som jeg har dekorert, og alle de fine tilbakemeldingene i forbindelse med selve interiøret er vel verdt hele strevet – og vel så det.
Jobben som interiørkonsulent for Block Watne er noe jeg har holdt med i veldig mange år, og går i utgangspunktet ut på å innrede nye boliger helt fra scratch. D.v.s innkjøp av alt fra senger, dyner, puter og trekk til møbler, småinteriør og accessories. Målet mitt for ethvert objekt har alltid vært å få vist frem det beste potensialet, og at de ulike rommene skal fremstå både appellerende og litt «hjemmekoselig».
Forutenom den knappe tiden og alt arbeidet som måtte gjøres, så var definitivt den største utfordringen leveringstiden på møblene. Siden det normalt må beregnes både 4,6 og 8 ukers ventetid, ble vi denne gangen nødt til å plukke varer som allerede befant seg på lager. Begrensningene ble flere, sukk`ene mange, men sammen med de dyktige damene på Bohus Jæren klarte vi tilslutt å komme frem til de mest optimale løsningene – for alle parter. Takk for et flott samarbeid! Dere vet hvem dere er.

Nå ser jeg frem til noen etterlengtede dager her hjemme i huset, rett og slett for å komme meg litt til hektene igjen, og ta igjen alt det «tapte». Dessuten så har jeg så smått begynt å pakke, for på lørdag så reiser vi hele familien ned til sol, sommer og varme. Puerto Banus – here we come! ♥
Her kommer noen bilder fra det første av de totalt 4 visningsobjekter som jeg har tenkt å vise dere. Leiligheten finner dere på Haugabakka på Klepp, og er virkelig noe helt for seg selv. Etter min mening definitivt en bolig for de ytterst kresne. God fornøyelse – og riktig fin midtukesdag!

Haugabakka5
Haugabakka9
Haugabakka2Haugabakka1HaugabakkaHaugabakka3Haugabakka10Haugabakka7
Haugabakka8

4 Comments on Velkommen til Haugabakka

  1. Kanonflotte bilder Sissel. Du er veldig god til å fram den høge standarden på leiligheten i bildene. Du og Block Watne er som hånd i hanske, veldig bra resultat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *