Hei på dere, og riktig god tirsdag alle sammen ♥. Fant ut i går kveld at det jammen meg er over 2 uker siden sist gang jeg skrev et blogginnlegg!?!? Absolutt dags for en aldri så liten oppdatering herfra igjen (les: selv om det nok egentlig er litt sånn som i Hotel Cæsar, hvor oppdateringer 1 gang per måned somregel er mer enn nok for å klare og holde følge med selve handlingen).
For tiden bare nyter jeg gleden det gir av å være fungerende tante, både for vårt nyeste familiemedlem Norah Alea, og for kjæreste Sofie Emilia. De søte små, uskyldige prinsessene mine er mer enn god nok grunn til å få meg smilende igjennom dagene. Og gir det mersmak? Definitivt.

På torsdag i sist uke tok jeg og Gøran hjulene fatt og reiste på roadtrip opp til Florø, i anledning Irenes 50 års dag (samboeren til faren til Gøran). Kjøreturen i seg selv er et godt stykke (8-10 timer), men med det fantastisk flotte været, koselige matpauser (les: for det meste softiser og lefser m/brunost), godt selskap og ikke minst en drøm av en bil og sitte i, gikk kjøreturen opp som en lek. Dessuten er naturlandskapet som møter deg mellom Bergen og Florø virkelig noe helt for seg selv. Vakkert ♥.

Selve feiringen av 50 års jubilanten var på fredagen, og ble holdt på Åmot Operagard. FOR en bortgjemt perle av et sted. De utrolig fascinerende bygningene satte virkelig sitt preg på stemningen, og tok oss med langt tilbake i tid. I tillegg må de landlige omgivelsene rundt hele området virkelig være noe av det flotteste som Norge har å by på.
Som medlem av de historiske hotell og spisesteder er dette en opplevelse helt utenom det vanlige, og absolutt et reistemål verdig for de av dere som ønsker å komme seg litt bort ifra den ellers så hektiske hverdagen. For mer informasjon —> http://operagarden.no/

Selv om fredagen så absolutt var en fantastisk flott og minnerik kveld, ble allikevel høydepunktet på turen for meg alle inntrykkene på lørdagen. Ca 20 minutters kjøretur fra Florø sentrum ligger en landlig liten bygd kalla Steinhovden. Her, på dette idylliske stedet er Gøran oppvokst. Store deler av dagen ble tilbrakt kun oss to, med mimring om livet flere år tilbake i tid. I strålende solskinn, med en stillhet og ro som kun ble avbrytt av de kvitrende fuglene, ble jeg bedre kjent med Gøran sin fortid, og menneskene i den. Kan tro jeg er takknemlig for å ha møtt akkurat deg, min fantastiske mann! ♥ ♥ ♥

Med ønsker om at dere alle har det bra, kommer her litt bildedryss fra turen vår.


TORSDAG/FREDAG

 

LØRDAG


 

 

2 Comments on T/r Florø

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *