Hei og hopp og riktig GOD MANDAG, folks! Er det bare meg, eller er det flere av dere der ute som også føler seg velsignet og privligert over det nydelige høstværet som vi har nå til dags? Her på Jæren har vi jo streng tatt hatt strålende solskinn og ingen vind nå i over en uke snart, og DET er jammen meg ikke særlig hverdagskost her til lands iallefall.
På fredag fylte jeg år, og ble 31, men siden Gøran allerede har bursdag nå til uken, legger vi like så greit feiringene våre litt sammen, og inviterer inn til familieselskap førstkommende søndag i stedet. Jeg har faktisk tenkt å prøve meg på en helt ny sjokoladekakeoppskrift for anledning, så her er det bare å glede seg til bilder m.m.

Ellers så holder vi på med prosjekt utvidelse av p-plass og gardstun for tiden, så i helgen har pappa og Gøran stått på som noen ordentlige helter, og jobbet sammenhengende i flere timer med planneringsarbeid og forberedelser til selve steinleggingen. Kan tro de er fine å se på. Pappa, som på sin side nok alltid har vært relativ handyman av seg, og er vandt med å gjøre mesteparten av disse praktiske tingene sine selv, fungerer som en god motivator og stødig veileder for Gøran, som nok kanskje trenger litt ekstra «kjøtt på beinet» før han kan kalle seg for en viderekommende alt-mulig-mann. Personlig så tror jeg nok at han setter veldig stor pris på å ha med seg en såpass trygg og god svigerfar som akkurat dette, som faktisk gidder å bry seg og være tilstede når han først trengs et sted.

Under kommer noen bilder fra gårsdagens lille fjelltur, som jeg hadde sammen med pappa, mamma og prinsesse Sofie. Siden samtlige av oss voksne allerede hadde lagt planer for senere på dagen, reiste vi kun en liten 5 minutters kjøretur opp til Lyefjell, og gikk litt rundt omkring i løypene her. Føler jo nesten at jeg sitter inne med noen slags abstinenslignende tendenser etter å ikke ha fått vært ute på fjelltur siden begynnelsen av denne måneden. Neste helg har jeg bestemt meg for at jeg definivt skal ut og gå igjen, og håper at været holder seg sånn halvveis til det.

Lyefjell7
Morfar og «Soffen»


LyefjellLyefjell3
Fina mammå mi ♥

Lyefjell2Lyefjell1Lille luringen vår

1 Comment on Hverdagsliv

  1. For ein nydelige haustdag på Jæren i flott turterreng. Ut på tur- aldri sur med sjyldige Sofie, tante Sissel, mormor og morfar. Liker veldig godt hausen med klar og god luft og mange flotte farger.
    Handyman Rein er veldig god å ha med på laget. Han kan igrunnen det meste, glad han er min mann og i vår familie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *