Revøy1
På fredag så reiste jeg og Gøran, mamma og pappa, Anita og Alfi, de to små prinsessene våre Sofie og Norah, og hundene Bernt og Børre, ned til Sørlandet for å tilbringe helgen sammen her. Aller første familietur til hytta på Revøy i 2016, og det hele braker løst som ordentlig stemningsfull affære. Store deler av ettermiddagen/kvelden ble brukt til å komme oss ordentlig i stand, nyte en bedre middag og litt vin, og se tv og film sammen.
På lørdagen så startet det hele med lek og morro ute i snøen for både store og små. Vi suste avsted på akebrett og plastbiter, gikk på spasertur ned til stranden (som forøvrig var et litt kaldere syn nå enn sommeren i fjor), lagde snømann og snøfrue, drakk kakao og spiste nystekte hjemmelagede lapper. Mmmm, så godt!
Når de små hadde gått og lagt seg senere på kvelden, så mekket undertegnede og Gøran middag til de voksne, og på menyen så stod ovnsbakt laks med søtpotetmos og varianter av grønnsaker. Prikken-over-i`en-desserten med sjokoladefondant, varme bær og pisket krem var det søster Anita som stod ansvarlig for. I ti tiden så fant vi frem kunnskapsspillet som jeg nevnte for dere i et tidligere innlegg, Bezzerwizzer, og ble jammen meg sittende til langt på nattestid før en vinner endelig ble kåret. Jeg trenger kanskje ikke si så mye om hvem det var som stakk av med seieren denne gangen også, og som viste seg for å være blant de to smarteste i hele familien …. Go team Sissel & Gøran!

Nå har vi nettopp kommet oss inn dørene her hjemme, og skal straks til å hoppe i treningsklærne og ta oss en styrkeøkt. Tankene og de varme og gode følelsene fra nok en begivenhetsrik og kjekk helg sammen med familien, ligger friskt fremme i minnet. Fy søren som vi har storkost oss! Her kommer et bildedryss til alle dere andre. Forsatt god søndag, folkens ♥.

Revøy3
Revøy19 RevøyRevøy2Revøy16Revøy17
Revøy15Revøy9
Revøy5Revøy6
Revøy18Revøy13Revøy10Revøy12Revøy11

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *