God kveld fra Costa del Sol ♥. Nå har roen nettopp senket seg her i hus, og etter en lang (men utrolig kjekk) dag sammen med de to søte små, så må jeg faktisk ærlig innrømme dét at man setter hakket større pris på de siste timene som er igjen av kvelden, enn hva man ville gjort viss man bare hadde vært hjemme hos seg selv. Av og til så lurer jeg jammen meg på hvor i all verden de henter all denne energien sin fra …. Tror rett og slett at den gode kombinasjonen av store mengder med glede, omsorg og kjærlighet, og det at de koser seg så mye i hverdagene sine generelt, har mye å gjøre med hele saken. Kan tro at jeg er stolt av å få være tante til disse to solstrålene her!

I går var virkelig den store reisedagen for vår del, og når kvelden endelig kom så låg alle vi voksne bokstavelig talt som noen slips her på sofaen innen klokken var passert ni.
I dag søndag så startet dagen litt tidligere for noen av oss (må faktisk ærlig innrømme at jeg hadde passe stor medfølelse for søster og Alfi da jeg hørte de oppe med hun minste når klokka seks), og litt senere for de heldige andre av oss. Da jeg og Gøran omsider klarte å rive oss løs fra madrassen, og hadde kastet litt «vann i trynet» som Gøran alltid sier, så hadde Alfi laget god frokost til oss og allerede inntatt sin solide dose med koffein.
I halv to tiden så dro vi alle avsted til Selwo Aventura dyrepark, kun en liten kjøretur unna, og jeg vet neimen ikke hvem som gledet meg mest av ungene eller meg selv. Jeg har hele livet alltid vært ufattelig glad i og opptatt av alle dyr, og koser meg alltid ekstra mye når feriene inneholder litt av akkurat dette. Visste dere forressten at i denne parken her så sies det å finnes over 2000 ulike individer. Hele området i seg selv er jo bare ENORMT, og forøvrig et utrolig idyllisk sted til å bare spankulere litt rundt og befinne seg i. Alle de nydelige blomstene, palmene og ulike fossefallene er jo virkelig en opplevelse bare i seg selv.

Til slutt i dette innlegget så føler jeg også at jeg har litt lyst til å si, at selv om jeg alltid koser meg veldig når jeg får oppleve disse dyrene på såpass nært hold, så kjenner jeg ofte på den litt vedmodige følelsen som jeg flere ganger får, av å måtte se de slik fangenskap som dette. Misforstå meg riktig, for det finnes virkelig ingenting i hele verden som jeg heller ville ha gjort sammen med tantejentene mine, enn å være akkurat her hvor vi var i dag. Men hadde jeg nå først fått velge …. så ville jeg nok heller sett til at alle dyrene var ute i naturen sin igjen, i sine virkelige frie element (♥).

Her kommer noen bilder fra dagen vår sammen i parken. Strålende solskinn, 24 plussgrader og en deilig feriefølelse i kroppen kan virkelig ikke beskrives som noe annet enn en REN luksustilstand nå til dags. Håper dere har det bra! Varme sommerhilsner til alle dere der oppe i nord.

Selwo1Selwo2Selwo3Selwo4Selwo6Selwo5Selwo7Selwo8Selwo9 Selwo10 Selwo11 Selwo12Selwo13 Selwo14 Selwo15 Selwo16 Selwo17Selwo

2 Comments on Reisebrev fra Spania

  1. Så kjekke dag dokke har hatt med alle dei ulike dyresorter og flora. Kjekt å sjå at både små og store koser seg. Denne parken ligger ikkje langt frå onkel Per & co. Har lyst å besøke parken når me alle skal ned i mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *