Påskeferie9Nydelige vårtegn på Revøy

Hei på dere og riktig god førstedag ♥. I går kom vi hjem fra nok en fin og minnerik påsketid sammen med familien, og nå er vi klare for å tilbringe de siste par dagene igjen her hjemme på Bryne. Kan tro at vi har storkost oss! Dagene våre på hytta har bestått av utsøkt mat og drikke, gå -og løpeturer i vakker natur, lesestoff og quiz`er, tv-titting og spillunderholdning på kveldstid, ren og kjær avslapning og koselige samtaler oss imellom. Tror det er andre enn meg som reiser hjem med fullt oppladede batterier, og med godt mot til å ta fatt på hverdagene igjen. Eller det vil si alle unntatt mamma, kanskje, som nok alltid er den som løper ekstra rundt og oppvarter oss andre. Kan tro hun er sliten og puster lettet ut når hun kommer hjem og er klar for å begynne på jobb igjen. Haha, nei uff, nå høres det jo virkelig ut som om vi andre bare er noen late sofagriser med bena høyt på bordet, for det er vi altså ikke. Men innerst inne så tror jeg faktisk at mamma virkelig storkoser seg med det hele, og trives godt i rollen som oppvartningssjef. Det sier iallefall pappa ….

Fjorårets påskeinnlegg valgte jeg å dedikere til de fantastiske foreldrene mine, og den enda mer fantastiske gjestfriheten som de gir oss alle. I år så skal selvfølgelig dette understrekes nok en gang og gjerne gjentas i flere setninger etter hverandre, men jeg ønsker allikevel å trekke frem de andre familiemedlemmene som også var tilstede under påsken i år; broremann Runar, Alvilde, Gøran og de to hundene våre Bernt og Børre. En mer sammensveiset og koselig gjeng med mennesker tror jeg faktisk at man skal lete lenge etter, og det er virkelig av hele mitt hjerte at jeg takker dere for opplevelsene som vi har skapt sammen under påsken i år. Dere bidrar på hver deres måter med å gi livet mitt mening, og jeg er ufattelig glad i alle sammen!

Her kommer noen stemningsfulle bilder fra påsken 2016. Håper dere har hatt en fin høytid sammen med familien dere også, og virkelig bruker anledningen til å nyte de siste dagene som er igjen for i år. God søndag, folkens!

Morgenstund har gull i munn. Påskefrokost skjærtorsdag


«Et hundeliv» – med chihuahua`en Bernt

Påskeferie5
Klar for fjelltur langfredag

Påskeferie2Verdens beste foreldre ♥

Påskeferie1Mamma og golli koser seg

Påskeferie3Påskeferie4
På toppen av Revøy


Det tradisjonelle påske-pinnekjøttet coming up

Påskeferie27
#please

Påskeferie30
Melkekartongens mysterium

Påskeferie29
Påskeegget som pappa fikk av Gøran


Hjemmelaga vafler til lunch påskeaften

Påskeferie31Påskeferie19
Snart klare for hjemreisen

Påskeferie16
Det lille anekset

PÅskeferie17
Børre ♥

Påskeferie6
TAKK for et minnerikt opphold. Vi har storkost oss! 

1 Comment on Påsken 2016

  1. Så kjekke påskeminner å ta med oss videre. Første del av påsken med Anita,alfi og dei to aller beste småjentene våre og siste del med denne gogjengen. Det er pappa og eg som skal takke for eit fantastisk samhold og flott familie. Kunne ikkje vore bedre. Ser allerede fram til neste påske??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *