Da er samtlige av gjøremålene mine omsider i boks, og jeg er klar som et egg til å ta fatt på påskehøytiden. Noe av det som jeg liker aller minst, og som jeg sikkert har nevnt for dere tidligere også, er å reise fra huset i en uordnet tilstand, og ende opp med å bruke store deler av ferien på å sitte og bekymre seg for alt som må gjøres når man er tilbake igjen. Tvert i mot så finnes det nesten ingen bedre følelse enn det å bare kunne låse ytterdøren etter seg, slå på alarmen og forlate det hele i en ren og pen tilstand. Huset er påskevasket, dere – fra gulv til tak, koffertene pakket, leggene vokset, neglene lakket, ukens andre styrkeøkt unnagjort , og nå er vi endelig klare for å sette kursen nedover mot Korshamn og Revøy. Kan tro at vi gleder oss, både to -og firbente!
For meg personlig vil det alltid være noe helt spesielt med det å få komme ned på hytta, og tilbringe litt ordentlig kvalitetstid sammen med de som jeg er så glad i. Påsken for meg handler utelukkende om å være sammen med familien, skape nye og minnerike stunder, og catche litt ordentlig opp ved siden av de ellers så travle hverdagene. De gode påske-frokostene, de friske spaserturene, de underholdende spillene, det interessante lesestoffet, den spennende krimmen på tv, de avslappende omgivelsene, den førsteklasses oppvartningen av mamma og pappa …. Ah, DETTE, dere, er hva påsken virkelig dreier seg om for min del ♥.

I forbindelse med påsken i fjor kom jeg over en artig liten vri som man kan gjøre med frokost-eggene sine. Flere av dere kjenner kanskje til det allerede? Det man gjør er rett og slett å koke eggene sine sammen med en konditorfarge. Fargen setter seg raskt og vil ikke forsvinne selv om man skyller eggene i kaldt vann etterpå. Jo mindre farge du tilsetter vannet, dess svakere pastell-nyanser vil du få. Konditorfargene som jeg bruker kjøper jeg på Jernia, og er av merket Wilton. Disse er superkonsentrerte, så her gjelder det å prøve seg frem. Gule, oransje eller grønne påskeegg er en supersøt detalj til spisebordet, og skaper en utrolig koselig stemning, spør dere meg.

Påskeegg
GOD PÅSKE, folkens!

1 Comment on GOD PÅSKE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *